Retreat d. 30/4 – 7/5 2022

RETREAT på tenerife

EN KICKSTART TIL ENDNU BEDRE TRÆNINGSRESULTATER I DIN HVERDAG DIN KROP ER DESIGNET TIL AT ÆNDRE SIG

DEN 30. APRIL – 7. JUNI 2022

På dette retreat har du mulighed for at fordybe dig, skifte retning og dermed give din krop bedre forudsætninger for at restituere og komme ovenpå.

Træningen er baseret på EMT (elastic movement) training, jeg kalder det Fascia Pilates. Det handler om at gøre din krop mere bevægelig og elastisk ved at bearbejde bindevævet(fascia). Træningen hjælper din krop og dit sind til en øget bevidsthed, give slip på spændinger og blokeringer. Øvelserne fokuserer primært på bindevævet (fascia) og gøre dit bindevæv mere elastisk, at give efter og frigive bevægelse.

Alle kan deltage, dog skal man være min. 16 år. Du behøver ikke at have kendskab til EMT eller Fascia Pilates. Vi arbejder i små hold, max 12 deltagere, så alle får den opmærksomhed der er nødvendig for at bevægeligheden og kropsfornemmelse forbedres.

DIN TRÆNER
ANNE GITTE RASMUSSEN

Pilatesintruktør og certificeret EMT behandler, er mig, tidligere folkeskolelærer med hovedfag i idræt. Jeg har arbejdet med Pilates siden 2004 og efterfølgende har jeg uddannet mig inden for EMT – Elastic Movement Therapy. 

Læs mere om det her www.elasticstability.com eller her www.balancedbody.com. 

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Tenerife har meget at byde på og hvis du har lyst, venter over 300 dragende vulkaner på at blive udforsket. Den største, vulkanen Teide, når en højde af 3718 m og du kan tage svævebanen næsten til toppen. Eller besøg øens frodige laurisilva-urskov i Anaga, hvor du ikke kan se træerne for bar mos. Den kanariske ø har også masser af romantisk kolonistilsarkitektur i La Laguna og der er rig mulighed for shopping til gode priser i hovedstaden Santa Cruz eller i Las Américas 20 min fra hotellet. Overalt på Tenerife finder du lækker mad til få penge.

UNDERVISNING

Foregår på Atlantic Holiday Hotel som er placeret lige ud til havet langs Tenerifes vestkyst i den lille by Callao Salvaje.

Vi mødes hver morgen kl. 9.00-11.30 på træplatformen i palmehaven. Vi arbejder intenst, men med respekt for din krop, og vi gør det i en afslappende og uhøjtidelig atmosfære – et godt grin hjælper på både humør og kroppens tilstand.

Priser

Daglig træning i 2½ time x 6, pris DKK 2.500,00.

Ved tilmelding betales et depositum på DKK 750,00 som ikke vil blive refunderet ved evt. framelding.

FLY

Du bestiller selv flybillet (til Tenerife syd) og hotel. Check flybiletter her.

Ca. priser DKK 2.000 – 3.000 tur/retur.

Indkvartering

Hotelværelse bestiller du hos Altantic Holiday via charlotte@altantic-holiday.com – du får 15% rabat på hotelværelset, som retreatdeltager. 

Husk at bruge koden Pilates21 hvis du kigger forbi hjemmesiden. Check værelser her.

Hotellets lyse og venlige design passer perfekt til kurset. Alle værelser har køkken og du kan vælge imellem et-værelses og to-værelses lejligheder. Check værelserne her. 

Hotellet blev bygget tilbage i 1972, det er dansk-ejet og Charlotte Abildtrup står for den daglige ledelse. Check priser her.

CORONA

Grundet den særlige Corona situation får du selvfølgelig dine penge retur for træningen, hvis turen ikke bliver til noget på grund af nedlukning.

TILMELDING

Meld dig til kurset på mail ag@agbodywork.com. Du skal oplyse navn, adresse, telefonnummer og email på alle deltagere. 

Generel information & kontakt

 Har du brug for mere information så ring til AGBODYWORK Anne Gitte Rasmussen, tlf. 22 62 69 11 eller skriv til agpilatesogpt@gmail.com

Jeg glæder mig til at se dig på Tenerife!

 Anne Gitte Rasmussen

AGBODYWORK

Keeping the fascia elastic and the muscles strong

You are only as old as your fascia is hydrated, elastic, and plastic

You want to stay young?

Keep MOVING 

Kontakt mig