Udtalelser

Udtalelser

Ghita Nørby · Pilates har givet mig...

Den indsigt Pilates har givet mig i mit liv, kan jeg takke systemet for, men ikke mindst min Pilatesinstruktør Anne Gitte Rasmussen.

Den fine og glade måde Anne Gitte møder mig på, den måde hun giver mig lyst og glæde, ved at blive bedre, det mærker jeg både på sjæl og krop.

Kærlig hilsen
Din Ghita

Katerina J. Knudsen · Der er ikke to gange, der er ens...

Jeg går på Anne Gittes pilateshold tirsdag formiddag og synes, at det er super godt.

Der er ikke to gange, der er ens. Anne Gitte er en rigtig dygtig underviser, som formår at forklare og vise øvelserne på en let og forståelig måde. Hele kroppen inkl. bindevæv, muskler og nerver bliver vækket til denne fantastiske pilatestræning, og energien Chi strømmer igennem alle energibanerne.

Højt humør, forløsende grin samt dejlig musik i baggrunden gør træningen til en stor oplevelser for kroppen og sanserne. Anna Gitte er meget opmærksom på hver enkelte, og man kan føle den individuelle tilgang. Undervisningen afsluttes med en dejlig body- scan, hvor man får en god kontakt med kroppen og sjælen.

Jeg kan på det varmeste anbefale Anne Gittes pilatestræning.

Nete Ørgreen · Det har været fantastisk at vågne op til bølgernes rullen

Det har været fantastisk at vågne op til bølgernes rullen, en udsigt flottere end nogen kan tænke og så gå ned til en dejlig morgenmadsbuffet – med udsigt over havet.

Træningen hver formiddag har givet mig en helt anden bevidsthed om min krop og en ro, som jeg ikke har givet mig tid til tidligere – dejligt.

Din træning har været i et roligt tempo med stor focus på kroppen, og har givet mig tid til at reflektere over det der var vigtigt for mig. Udsigten fra vores træning over havet har også været fantastisk og lige gyldigt hvilken vej jeg har set, har det været en fryd for øjet.

Specielt har din personlighed, både omkring træningen, men også på hele ferien været dejlig – det har jeg nydt.

Marianne Rosenbeck · Denne pilatesferie har været helt fantastisk

Denne pilatesferie har været helt fantastisk, og jeg har nydt hver en time, selvom det ind imellem har været lidt hårdt og svært, fordi jeg aldrig har dyrket pilates før. Det har været så sjovt og jeg har hygget mig i dit og de andre deltageres selskab.

Det er skønt at starte hver morgen med 2,5 timers pilates og kigge ud over Atlanterhavet og høre havets brusen.

Hotellet har den smukkeste beliggenhed og det fås ikke bedre. Personalet er alle søde og venlige og yder fantastisk service.

Du er en fantastisk underviser og jeg glæder mig til at fortsætte, når vi kommer hjem.

Tak for en dejlig uge. Jeg er helt sikker på at denne uge er startskuddet til en bedre livsstil med motion og sund kost for mig.

Gitte Kamp · Tusind tak for et virkelig vellykket pilateskursus på Tenerife

Det har været meget motiverende, lærerigt, sjovt, hårdt, afvekslende og dejligt. At ligge der på måtten med havudsigt til lyden af havets bølger og træne pilates er virkelig balsam for kroppen.

Du er en meget dejlig og omsorgsfuld person at være i selskab med og jeg ønsker virkelig, at jeg får mulighed for at deltage en anden gang og kan varmt anbefale andre at deltage.

Lone Wolsing · Tusind tak for en skøn pilates træningsferie på Tenerife

Det var skønt at komme i gang igen, efter en lang og træningsfri sommer.

Hotellet var meget fint til arrangementet. Beliggenheden helt fantastisk. Utrolig privilegeret at træne i så smukke omgivelser. Værelserne var meget fine og udsigten helt fantastisk. Bare omgivelserne er balsam for sjælen. Dejligt at hotellet ikke var overfyldt.

Din undervisning var som altid super god for mig. Jeg kan efter træningsugen mærke at min krop har rykket sig endnu engang i den rigtige retning efter alle mine prolapser. Jeg bevæger mig støt og roligt mod at blive et helt menneske igen takket være din gode træning. Jeg sætter umådelig stor pris på din dejlige energi som jeg altid selv får efter træning med dig. Du formår altid at varierer din undervisning så den aldrig bliver kedelig.

Man kan mærke at du har en stor viden og erfaring indenfor pilates træning. Jeg oplevede også at du formåede at justere træningsforløbet gennem ugen, da du fandt ud at det var hårdt for os at træne så meget hver dag. Det var dejligt at du også kunne tilbyde afspænding, yogalates og pilates flow samt træning på stor bold. Det er en fin lejlighed til at stifte bekendtskab med andretræningsformer el terapi former.

Mette Rasmussen · Noget af det bedste jeg har gjort for mig selv !

Noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv.

Da jeg var gravid i 6. måned var jeg træt og immobil. Jeg kunne ikke træne grundet smerter i min hofte, og jeg var generelt ikke særlig tilfreds med situationen.

Så begyndte jeg at få personlig træning ved Anne Gitte Rasmussen, og det var helt fantastisk! Jeg blev meget mere mobil og energisk, og fik ganske enkelt min kropsbevidsthed tilbage – jeg følte mig ikke længere tung og besværet, og jeg begyndte igen at føle, at jeg var min krop, fremfor blot at føle, at jeg havde en krop.

Anne Gitte er en skøn træner og et varmt menneske! Hun er energisk, positiv og ikke mindst yderst fagligt kompetent. Takket være hende fik jeg et par supergode måneder sidst i min graviditet. Det eneste jeg ærgrer mig over er, at jeg ikke gik i gang noget før…
 
Mvh. Mette Rasmussen, 34 år

Krestina Rose · Vitaminindsprøjtning til krop og sjæl

“Pilates med AG er som en vitaminindsprøjtning til krop og sind”

-

At være til Pilates hos dig, kan man kun kalde for dagens oplevelse. Din venlige og kærlige fremtoning går mig til hjertet, derfor får det mig altid til at yde mit bedste. Din forståelse for hver enkelt og dens behov, er en glæde at opleve.


Efter timen har jeg hver gang været i højt humør og følt at nu var livet blevet lidt lettere. Så fortsæt endelig med det du gør, for det hjælper mange på deres vej mod bedre forståelse af deres krop samt dem selv.Kærligst og Krammer

Krestina Rose