Tag på AKTIV familieferie på Tenerife med os.

Tag på AKTIV familieferie på Tenerife med os.

Din familie vil få inspiration og mulighed for at dyrke motion og nyde hinanden under solens varme stråler på det dejlige Hotel Atlantic Holiday Center…

Træning, afslapning og hygge…
Der vil være mulighed for træning hele ugen både formiddag og eftermiddag. Træningen foregår under palmerne, og de canariske øer er kendt for deres fantastiske klima. Sommeren er dejlig, solrig, varm med en gennemsnits temperatur på 25 – 28 grader i juli, den perfekte temperatur at træne i. Resten af tiden kan du slappe af,nyde strandene, poolen og tage på ture på den smukke ø Tenerife. Du kan opleve den skønne natur i El Teide, shoppe i Santa Cruz eller udforske nordøen med den frodige natur og de gamle kanariske byer.

 

Tag din familie, venner eller kæreste med – der er plads til alle…
Du bliver trænet af Certificerede Personlige Trænere Anne Gitte Rasmussen og Per Roager. Begge er selvstændige Personlige Trænere og har trænet og undervist flere hundrede i diverse fitnesscentre herhjemme. Anne Gitte, som har boet på Tenerife og undervist i pilates på øen i 6 år, har nøje plukket det bedste af det bedste til dig og din familie…

 

På Tenerife træner vi til lyden af Atlanterhavets brusen.
Du vælger præcis den træning fra programmet, som du ønsker, og al træning vil foregå under palmerne og den åbne himmel, hvor der er luftigt og svalt. Træningen er programlagt, så der er noget for enhver smag og alder. Der vil være 1-2 sociale events i løbet af ugen, og det kan være alt lige fra foredrag til konkurrencer. Resten er en hemmelighed.

 

Alle er velkomne både børn* i alderen 10-14, som har deres eget program, piger, drenge, kvinder og mænd. Du bør have lidt kendskab til fysisk træning og et lille ønske om at blive inspireret til fysiske udfordringer, mens du har det sjovt. Dit gode humør er det aller vigtigste, du behøver ikke være i super form, og alle kan være med.

* Da vi ikke har tilrettelagt aktiviteter for børn under 10 år, er det op til den enkelte familie selv at beskæftige denne aldersgruppe af børn.

Undervisningen sker i en uformel atmosfære med plads til et grin.
Træning og indkvartering foregår i og omkring byen Callo Salvaje på det dejlige Hotel Atlantic Holiday Center, som ligger på syd Tenerife lige ud til Atlanterhavet med udsigt til øen La Gomera.

 

Pris og tilmelding:
Prisen for deltagelse i træningen er kr. 2.250,- for voksne og kr. 1.950,- for børn/unge. Ved tilmelding betales et depositum på kr. 750,- pr. person, som ikke vil blive refunderet ved afbud.
**Træningsprisen er ekskl. flyrejse og hotelophold.

Flybilletten kan bestilles hos Spies, der flyver direkte København – Tenerife Syd hver tirsdag eller bestil din flybillet på ”Billige flybillettter”, ”Travellink”, “Monondo“, www.iberiaexpress.com el. andet. 

Hotelværelse bestiller du hos Atlantic Holiday Center, www.atlantic-holiday.com eller charlotte@atlantic-holiday.com

Du tilmelder dig træningsugen på mailadressen
agpilatesogpt@gmail.com eller Per@x-act.dk.
Du vil derefter få tilsendt en faktura, hvor du får yderligere oplysning om indbetaling. Du bliver inviteret til en lukket facebook gruppe, hvor der vil være informationer og gode råd/tips.

(Husk at oplyse navn, adresse, tlf. og e-mail på alle deltagere).