INTENSIV RYGTRÆNING

INTENSIV RYGTRÆNING

AGPilates tilbyder dig 2½ times intensiv rygtræning, hvor du lærer at arbejde med forskellige øvelser og teknikker, som er guld værd for din ryg. Rygtræning handler om meget andet end stærke muskler. I løbet af de 2½ time træningen varer, vil vi arbejde omkring HELE din ryg, ikke kun med styrke og stabilitet – men også med smidighed, bevægelighed og åndedræt.

Ny dato kommer snarest
Rygtræning handler om meget andet end stærke muskler. I løbet af de 2½ time træningen varer, vil vi arbejde omkring HELE din ryg, ikke kun med styrke og stabilitet – men også med smidighed, bevægelighed og åndedræt.

Målgruppe: Alle som har fået ubehagelige signaler fra ryggen og andre led. Det være sig smerter, stivhed, træthed eller andet. Personer som forebyggende vil træne eller trænger til et ’lille løft’ for at forsætte vedligeholdelse af ryggen.

Underviser: Anne Gitte Rasmussen (AGPilates og Personlig Træning)

Hvor: Huset Innanna, Ndr. Frihavnsgade 17D (bagerste baggård), 2100 Kbh. Ø

Hvem: Alle kan deltage uanset baggrund og forudsætning.

Pris: 299,- kr. (inkl. the/kaffe og vand)


Tilmelding: Send en mail med dit navn, mobilnummer og mailadresse til
agpilatesogpt@gmail.com, du vil derefter få tilsendt en faktura.

Betalingsbetingelser:
Booking af plads til træningen er bindende. Det er dog muligt at afbestille senest 14 dage før kursusstart, og få kursusbeløbet retur. Dette gør du ved at sende en mail til agpilatesogpt@gmail.com
NB. Al træning er på eget ansvar