Velkommen til AGBODYWORK

Jeg hedder Anne Gitte, jeg elsker at inspirere, motivere, arbejde og træne med mennesker, at få mennesker til at se muligheder, til at udvikle sig og føle glæden ved livet gennem træning og bevægelse.

“Min rejse fra idrætslærer til kropskonsulent”

I 2004 sagde jeg mit job op som folkeskolelærer og drog ud på et eventyr til Tenerife, som forandrede mit liv. Jeg uddannede mig til Pilatesinstruktør og det lykkedes mig hurtigt at få en god lille Pilates- virksomhed op og køre. Jeg flyttede tilbage til Danmark i 2008 rig på både personlige og faglige erfaring.  Her startede jeg mit firma AG Pilates og Personlig Træning ud fra det sammen koncept, som min Pilates-virksomhed på Tenerife med holdtræning og personlig træning.

I 2020 ændrede jeg firmanavn til AGBODYWORK.

Hos AGBODYWORK træner vi Fascia Pilates. Jeg har fusioneret de to træningsformer EMT (Elastic Movement Therapy) og Pilates, det betyder at vi fordyber vores viden om kroppen og vores evne til at arbejde bevidst med en fasciaorienteret (bindevævs orienteret) tilgang til kroppen (ElasticTraining).  Målet med træningen er at skabe bevægelighed både i sind og krop, og at opleve glæden ved bevægelse.

Om du træner på hold, har personlig træning eller er på briksen til en EMT-session ønsker jeg at møde dig som den unikke person, du er. Min filosofi er at vi mennesker er forskellige, derfor skal vi også træne og behandles forskelligt. Træning skal være sjovt og motiverende og jeg vil gøre mit absolut bedste for, at du efter hver træning eller EMT- session har en bedre forståelse af din krop, og du vil se og mærke din krop udvikle sig på måder, du ikke tror er muligt.

Mine uddannelser og kurser

Uddannelser:

Kurser:

Kontakt mig